Ansaitse rahaa blogilla

Ansaitse Rahaa Blogilla.

Jos sinulla ei vielä ole blogia niin voit tehdä sen ilmaiseksi täältä.
Ensin ennen kuin aloitat kirjoittamaan blogia ja ansaita sillä sinun kannattaa miettiä tarkkaan aihe (niche) josta alat kirjoittaa,koska kannattaa panostaa vaan yhteen tiettyyn aiheeseen per blogi.

Kannattaa valita myös blogin aiheeksi sellainen aihe josta olet itse edes jonkin verra kiinnostunut kirjoittamaan ja kannattaa myös katsoa kuinka yleinen kyseinen aihe on ja ketkä ovat sinun kilpailijoita esim. Googlen hakutuloksissa.Voit halutessasi käyttää Google Adwordsia hakusanojen suunnitteluun,katsoa kuinka suosittu blogin hakusana on, kyseisen hakusanan klikkauskohtainenhinta ja myös etsiä hakusanaehdotuksia.

Bloggaaminen.

Kun olet viimein valinnut aiheen josta rupeat kirjoittaamaan kannattaa kirjoittaa aiheesta ainaki neljä kappaletta vähintään 250 sanan artikkelia ja muista kirjottaa täysin uniikkeja artikkeleita koska paras keino saada Google tykkäämään sivustasi on täysin itse kirjoitettu teksti eikä kopioitu teksti.

Blogin ulkoasu.

Blogin ulkoasuun myös kannattaa panostaa, koska ammattimaisen näköinen ja riisuttu ulkoasu missä on vaan kaikki oleellinen tekee vaikutuksen lukijoihin.
Voit myös etsiä valmiita bloggerin ulkoasuja joita löytyy yllin kyllin ja laidasta laitaan.


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti