Long Tail Keywords Suomeksi Selitettynä

Long Tail Keywords ovat eräänlainen avainsanailmaus ainakin kolme, ja joskus jopa viiden sanan ilmauksia. Long tail avainsanoja käytetään, kun sivusto haluaa tarkentaa hakutermejä Web-sivun, jolloin etsit jotain melko erityistä. Kuten normaalej avainsanoja, pitkän hännän avainsanoja käytetään määrittelemään, mikä on www-sivulla ja mitä Julkaisija haluaa että löytyy hakukoneiden ja hakukoneen tuloksista.

 Nämä avainsanat ovat pitkälle erikoistuneita, ja tuo vähemmän liikennettä verkkosivuille, mutta yleensä kiinnittää enemmän laadukasta liikennettä, joka johtaa parempiin haukutoloksiin kuin normaalit haut avainsanoja.
Kun julkaisijat Long Tail Keywordseja, he etsivät tavallista kapeimmille markkinoille, jotka saattavat olla tavallista pienemmät, mutta niissä saattaa olla yhtä paljon mahdollisuuksia kuin muissa, suuremmat, altistuvat markkinoilla. 

Käyttämällä pitkän hännän avainsanoja voi myös olla halvempaa, koska se tulee maksamaan vähemmän per  Klikkaus , koska on vähemmän ihmisiä jotka tekee tarjouksia niiden avainsanojen pay per click-mainoksia hakukoneen tuloksista. Kävijät käyttävät Long Tail Keywordseja kaventamaan mitä he etsivät. 
Kun kävijä etsii “ruskeat mokkakengät” on järkevämpää laittaa koko lause kuin laittaa “ruskeat kengät”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti